Налазите се: Почетна
Почињу радови на Ложионичком мосту
  Контактирајте нас у вези Почињу радови на Ложионичком мосту   Пошаљит пријатељу више информација о Почињу радови на Ложионичком мосту

Из Јавног предузећа "Ужице развој" обавештавају градађане да данас, 05.04.2017 године почињу радови на периодичном одржавању Ложионичког моста у Ужицу - део државног пута И Б реда број 23. За време извођења радова Ложионички мост биће затворен за саобраћај моторних возила. Предвиђени рок за завршетак радова је 75 дана.

 

Према пројекту привремене саобраћајне сигнализације целокупан саобраћај са државног пута И Б реда број 23 у смеру Пожега ка Златибору преусмерава се кроз град Ужице улаз поред пумпе на семафорисану раскрсницу улица Омладинска и Николе Пашића и даље лево поред јавне гараже и аутобуске станице преко локалног моста ка Златибору. У супротном смеру из правца Златибора лево на локални мост поред аутобуске станице и даље десно поред ватрогасног дома излаз ка Пожеги.

 

Очекује се повећано саобраћајно оптерећење на семафорисаној раскрсници улица Омладинска и Николе Пашића. Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, учествују у саобраћају уз повећан опрез, буду стрпљиви и по могућству користе алтернативне правце.

Претходна страна