Налазите се: 
Фудбалери скупили 6.000 евра у Ужицу
  Контактирајте нас у вези Фудбалери скупили 6.000 евра у Ужицу   Пошаљит пријатељу више информација о Фудбалери скупили 6.000 евра у Ужицу

Фудбалери скупили 6.000 евра у Ужицу

Организатори хуманитарне утакмице "За нови живот" саопштили су да је протеклог викенда на догадјају у Ужицу сакупљено преко 6.000 евра

 
 

 

Тај новац је намењен за куповину ултразвучног апарата за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу при Општој болници у том граду.

"Захваљујући великој хуманости људи који су са трибина по киши бодрили фудбалске легенде у утакмици "За нови живот", као и онима који су слали СМС на 3331, и уз помоћ спонзора, до данас је прикупљено преко 6.000 евра. Износ је у целости намењен за најмодернији ултразвучни апарат за регионални Центар за вештачку и вантелесну оплодњу који ће бити отворен при Општој болници у Ужицу", наводи се у саопштењу организатора. 

Они ипак наводе да је потребно сакупити још 9.000 евра и зато су позвали "све људе великог срца" да пошаљу СМС на 3331 и тако донирају 100 динара. 

Организатори меча, који је завршен нерешено 6:6, били су Јован Симић испред организације "Асови за децу", ЕXИТ фондација, Град Ужице, удружење Родитељ и хуманитарни активиста и херој акције "Битка за бебе" Зоран Миловановић.

Претходна страна