Налазите се: Почетна
БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: МАЛИНА ЈЕ СТРАТЕШКИ ПРОИЗВОД СРБИЈЕ
  Контактирајте нас у вези БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: МАЛИНА ЈЕ СТРАТЕШКИ ПРОИЗВОД СРБИЈЕ   Пошаљит пријатељу више информација о БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: МАЛИНА ЈЕ СТРАТЕШКИ ПРОИЗВОД СРБИЈЕ

БРАНИСЛАВ НЕДИМОВИЋ: МАЛИНА ЈЕ СТРАТЕШКИ ПРОИЗВОД СРБИЈЕ

Истичући да је малина стратешки производ Србије, министар пољопривреде Бранислав Недимовић, позвао је произвођаче и откупљиваче на састанак где ће са људима из ресорних министарстава разговарати о стратегији производње „црвеног злата“ на дуге стазе.

ministar Nedimović

„Разговараћу са свим произвођачима и откупљивачима јагодичастог воћа, првенствено малине која је стратешки производ Србије и чију производњу морамо дугорочно планирати. Оформићемо радну групу са људима из министарстава трговине, пољопривреде и привреде и озбиљно радити поводом тога наредних месеци. Нема лаких решења али морамо бити свесни да у малинарству постоје циклуси, прошла година је била добра, морамо бити спремни и за лошу“- рекао је Недимовић.

tribina u užicu

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић је на трибини у Ужицу разговарао са пољопривредним произвођачима и о другим проблемима са којима се пољопривредници сусрећу.

 

 

 

Претходна страна